• Glass Devil Glasreiniger 1 Liter

Glass Devil Glasreiniger 1 Liter interieur

EIGENSCHAPPEN

Is een Professionele Glasreiniger voor het STREEPLOOS reinigen van autoruiten, spiegels, dashboard, kunststof en glazen oppervlakken. Geschikt voor de gehele auto. Ook geschikt voor huishoudelijk gebruik.

TOEPASSINGEN

De speciale samenstelling zorgt voor een uitstekende verwijdering van vervuilingen op afwasbare oppervlakken zoals glas , spiegels, kunststof, acryl en andere glanzende oppervlakken. Verwijdert moeiteloos vet, nicotine etc. en droogt STREEPLOOS op. Bevat geen schuurmiddelen. Voor het STREEPLOOS reinigen van autoruiten, spiegels, kunststof en glazen oppervlakken. Geschikt voor de gehele auto.

GEBRUIKSAANWIJZING

Product puur opspuiten en afnemen met een droge en schone, stofvrijedoek of absorberend papier. Draai spuitmond naar “ON”. LET OP! Test voor het gebruik geschiktheid op een onopvallende plaats en neem dan af met een vochtige doek, vooral bij eventuele gevoelige en beschilderde oppervlakken! Spuit niet op warme delen! Het product niet in de felle zon gebruiken! Het product niet laten opdrogen! Bewaar en verplaats de fl es verticaal. Buiten bereik van kinderen houden!

VERPAKKING

1 x 1000 ML

€ 9,25
Op voorraad